Newborn

Pasgeboren baby’s zijn zo klein, puur en zacht. Dat beeld wil je graag als ouder koesteren. Een newbornshoot zorgt voor mooie herinnering aan de eerste dagen na de geboorte.
Een newbornshoot vindt bij jullie thuis plaats dit gebeurt tussen de 6e en 14e* dag na de geboorte. Ik fotografeer met daglicht. Ik ga in jullie huis op zoek naar het mooiste plekje. Meestal is dit vlakbij een raam waar het liefst geen direct zonlicht invalt. Vaak zijn dit de woon- of slaapkamer.

De duur van de shoot hangt af van de baby. Gemiddeld duurt een newbornshoot 3-4 uur. De fotosessie verloopt in alle rust en er is voldoende tijd om je kindje te knuffelen, voeden, troosten of te verschonen. In overleg kunnen we ook evt. foto’s maken met grote broer of zus.

Warmte hebben we nodig omdat de baby in principe bloot wordt gefotografeerd. Zo kunnen ze zichzelf heerlijk op temperatuur houden. Een andere reden is dat de warmte zorgt voor een goed slapende baby. De ruimte waarin we fotograferen moet daarom rond de 25 graden zijn.
Om de baby extra comfortabel te maken is om de baby voor de shoot in een heerlijk warm badje te doen en daarna in een eigen dekentje te wikkelen. De luier moet losjes om gedaan worden om striemen op de foto te voorkomen.

Jullie kindje is jullie kostbaarste bezit. Je moet er dan ook niet aan denken dat er iets met jullie baby gebeurt tijdens de fotosessie. Als fotograaf ben ik verantwoordelijk voor de veiligheid van jullie kindje. De veiligheid van de baby staat altijd voorop. Ik doe alleen poses die natuurlijk zijn voor een baby en die jullie kindje aankan.
Ik neem voldoende spulletjes mee als mutsjes, plaids, props en haarbandjes. Als je een persoonlijk item wil gebruiken tijdens de shoot mag dat uiteraard.

Voor meer informatie mail mij gerust op info@jenniferlandsmeerfotografie.nl.Reacties zijn gesloten.

Vergelijkbaar